Malzemeler
* 1 çay bardağı süt
* 1 çay bardağı sıvı yağ
* 2 adet yumurta birinin sarısı üzerine
* 2 yk yoğurt
* Yarım çay kaşığı tuz
İç Harçı İçin
* • Peynir maydanoz
Yapılışı
5 adet yufkayı tezgaha alın 4 eşit parçaya bölün Hazırladığınız sosu yufkanın üzerine sürün Uzun olan kısıma iç harcını yerleştirin Rulo halinde sarın Çok sıkı olmasın Sardıktan sonra içe doğru kıvırarak yufkayı toparlayın Kalan uç kısmını altına sıkıştırın Üzerine yumurta sarısı sürün İsteğe göre susam ve çörek otu serpiştirin Önceden ısıtılmış 200 derecelik fansız ayardaki fırında alt üst kızarana kadar pişirin Soğuduktan sonra servis yapabilirsiniz.
Afiyet Olsun.